21 червня 2023, 15:27

Кремль готує "чистки" Z-патріотів: "Ю некст, хлопці, готуйтеся"

З'явилися чіткі ознаки, що Кремль готує "чистки" ультрапатріотів, які критикують владу за провал "спецоперації".

Кремль готує "чистки" Z-патріотів: "Ю некст, хлопці, готуйтеся"

Один із головних рупорів Кремля державне видання РФ РІА "Новости" випустило велику знакову статтю, в якій виступило проти затягування "СВО". Це сигнал усім Z-патріотам, що їх не пощадять.

Про це пише російський блогер Анатолій Несміян (Ель Мюрид) у своєму блозі.

У статті йдеться про те, що затягування "спецоперації" Росії невигідне та необхідно терміново йти на домовленості з Києвом.

"Наші вороги намагаються затягувати український конфлікт якомога довше, щоб знекровити та змучити Росію... Наші патріоти вимагають приблизно те саме", - ідеться у статті РІА "Новости".

Фактично автор ставить знак рівності між ворогами РФ і Z-патріотами, які критикують Кремль за поразку у війні.

"Офіціоз не може поставити питання у рамках формальної логіки: а хто, власне, ініціював це неподобство. Але ось перевести увагу від справжнього винуватця - це як здрастуйте. І метод примітивний, але, як завжди, дієвий: оголосити ворогами найвідданіших і найлояльніших", - пояснив російський блогер.

Він упевнений, що для диктатора РФ Володимира Путіна всі Z-патріоти - це витратний матеріал, який уже перестав приносити користь. А це означає, що найближчим часом лідери руху "Z" можуть повторити долю або Олексія Навального, або Владлена Татарського.

Сьогодні, через майже півтора року агресії, провал проєкту став очевидним і постає питання про те, на кого покладати відповідальність за невдачу. Все вказує на те, що не пощастило бути "цапами-відбувайлами" саме Z-патріотам.

"РІА "Новости" для дуже небагатьох у цьому середовищі, у кого є мізки, м'яко натякають: ю некст, хлопці, готуйтеся", - констатував російський експерт.

Раніше Невзоров розповів про сигнал Z-пропаганди після зустрічі з Путіним.

Ми також писали, що Z-пропагандист Поздняков збирає гроші на охорону.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.


ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Эль Мюрид

Останні новини