12 липня 2023, 15:29

"Силовики розчарувалися у Путіні, у дідуся не виявилося..." – Невзлін передрік РФ потрясіння

Пригожинський заколот показав слабкість Володимира Путіна та дав старт у Росії періоду нестабільності та внутрішніх потрясінь.

"Силовики розчарувалися у Путіні, у дідуся не виявилося..." – Невзлін передрік РФ потрясіння

Не зумівши придушити заколот "вагнерівців", диктатор РФ Володимир Путін втратив повагу власних силовиків. Ті події матимуть дуже серйозні наслідки для внутрішньої ситуації у країні.

Про це у своєму блозі пише російсько-ізраїльський бізнесмен, ворог путінського режиму Леонід Невзлін.

Найсерйозніший наслідок повстання "пригожинців", за його словами, це ослаблення впливу диктатора на власних силовиків і "еліти". Влада Путіна похитнулася, він уже не здатний виконувати свою головну роль арбітра між владними угрупованнями.

"Головнокомандувач виявився безпорадним, слабким... Це зовсім не та людина, яка має силу (...) тримати у підпорядкуванні ватажків кланів і дрібніших мафіозі, яких наплодилося за 20 років існування держави. Якби у дідуся були яйця... Але саме їх у потрібний момент не виявилося", - розповів Невзлін.

Він упевнений, що найближчим часом РФ почне лихоманити від внутрішніх протиріч. Силовики почнуть діяти самостійно, не озираючись на ослаблений Кремль.

"Путін довгий час виконував роль арбітра, розрулюючи інтереси свого оточення. Путч Пригожина висвітлив профнепридатність Путіна у цій якості, що прогресує", - розповів Невзлін.

З його слів, через слабкість Путіна угруповання почнуть знищувати одне одного у боротьбі за ресурси та владу. У хід, ймовірно, піде все: і фізичне усунення, і посадки до в'язниці.

Загалом на Росію очікує період дуже сильної нестабільності.

Раніше правозахисник Осечкін повідомив про початок процесу транзиту влади у РФ і анонсував швидке зникнення Путіна.

Ми також писали, що політолог РФ вказав на дуже поганий стан справ у диктатора РФ Путіна.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.


ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Леонид Невзлин

Останні новини