3 серпня 2023, 13:20

Невзоров про тортури "неугодного" громадянина РФ Арсланова, якого змусили дивитися на вбивство тварини

Олександр Невзоров прокоментував кричущі знущання російських карателів над кішкою "неугодного" режиму Путіна Тахіра Арсланова.

Колишній російський журналіст, режисер і політичний експерт Олександр Невзоров, який емігрував під час "СВО" за кордон і прийняв громадянство України, відреагував у своєму ТГ-каналі на злочини російських силовиків. Останні під час обшуку показово вбили домашню кішку Тахіра Арсланова, якого заарештували за антивоєнні коментарі в Інтернеті.

Відомо, що Арсланов написав у соціальній мережі "В Контакте" два пости, в яких засуджує війну в Україні. В одному з них 67-річний пенсіонер, втомлений від свавілля представників російської влади, побажав їм смерті. В іншому, як пишуть російські ЗМІ, чоловік закликав палити будівлі військкоматів і виходити на площу з метою протестів.

Після цього ФСБшники прийшли до нього додому з обшуком.

Депутат Новосибірської міської ради Світлана Каверзіна, описуючи цей інцидент, розповіла, що співробітники спецслужби під час обшуку в Арсланова вбили його кішку. Також вона підкреслює, що всі ці роки в Арсланова була бездоганна репутація: він дуже багато корисного зробив для Росії.

Зі свого боку, Невзоров пише, що домашню тварину вбили просто на очах Арсланова, коли той лежав у кайданках.

"Пенсіонера перевернули, щоб бачив усе у подробицях. Кішка кричала. Пізніше з'ясувалося, що це був просто "акт залякування" ворога народу. А "ворогом" він став за те, що наважився назвати війну в Україні злочином", - пише експерт.

Також відомо, що, виламавши двері, розправившись із кішкою та все перевернувши у квартирі, "чекісти" відвезли чоловіка до в'язниці.

"Свиніють, наливаються злістю. Вони давно чекали часу, коли зможуть пред'явити "отечеству" всі свої таланти.

І цей час настав.

Зрозумівши те, що країна віддана їм у руки, чекісти перестали церемонитися та дотримуватися навіть формальних пристойностей", - констатує Невзоров.

До речі, прокурор запросив для Арсланова тюремне ув'язнення у колонії суворого режиму. Своєю чергою, суддя, ознайомившись із бездоганною біографією пенсіонера, присудив йому 3 роки колонії, але загального режиму, що, у принципі, для людини такого поважного віку дорівнює вбивству.

Нагадаємо, раніше Невзоров засмутив росіян правдою про нову реальність у Росії.

В іншому випуску Олександр Невзоров зазначив, що російський диктатор Путін отримав "чорну мітку".

Останні новини