8 серпня 2023, 12:29

Невзоров про новий російський підручник: "Історію РФ зараз пише інший автор, його прізвище Залужний"

Фейковий підручник, виданий у РФ під патронатом Мединського, на думку Невзорова, не матиме істотного значення.

Невзоров про новий російський підручник: "Історію РФ зараз пише інший автор, його прізвище Залужний"

Популярний публіцист і блогер Олександр Невзоров у ТГ-каналі у своїй характерній манері прокоментував появу у Росії нових підручників історії.

Річ у тім, що останні підручники історії у РФ видано вже зі згадкою про так звану "спецоперацію", де ліпиться всяка нісенітниця, яка в очах путінського електорату має виправдати неоголошену війну Кремля, розв'язану проти абсолютно не загрозливої сусідньої держави, яка йому зовсім не загрожувала.

Крім того, у нових книжках російські горе-вчені пишуть про Україну виключно у негативному контексті, називаючи її "ультранаціоналістичною державою".

За словами Невзорова, сильно переживати з приводу виходу у РФ цих псевдопідручників не варто, оскільки все це у перспективі не матиме суттєвого значення.

"Не слід драматизувати появу цього опусу. Творіння Мединського кумедне, але швидкоплинне...

Справжній і "довгограючий" підручник історії Росії зараз пише інший автор. Його прізвище Залужний.

Він пише не чорнилом, а всією кров'ю війни", - пише експерт.

На думку Невзорова, той "підручник", який напише "Хаймарсамі" Головком ЗСУ Валерій Залужний, міститиме цілі параграфи ганьби держави-агресора РФ.

Раніше Олександр Невзоров іронічно відгукнувся про атаку дронів у Новоросійську: "Кокнули ще одну "гордість" Чорноморського флоту РФ".

Також Олександр Глібович прокоментував знущання російських карателів над "неугодним" громадянином РФ Арслановим, якого змусили дивитися на вбивство кішки.

Автор: Александр Невзоров

Останні новини