22 серпня 2023, 10:38

Невзоров про автора брехні про Україну у підручнику історії: "Чубар'ян став ганьбою Росії"

Чубар'ян повністю пробив дно, видавши підручник про те, що "Україна напала на Росію".

Невзоров про автора брехні про Україну у підручнику історії: "Чубар'ян став ганьбою Росії"

Журналіст, блогер і політичний експерт Олександр Невзоров, який перебуває за межами РФ, висловився про особистість академіка Олександра Чубар'яна, одного з авторів нових російських так званих "підручників історії", що містять цинічну брехню про війну в Україні. Про це він написав у своєму ТГ-каналі "Невзоров".

"...погляд старезного кота, який навіщось напаскудив в улюблені капці", - так описав він одну з останніх фотографій Чубар'яна.

Невзоров підкреслив, що Чубар'ян колись був порядною людиною, а тепер перетворився на символ кричущої брехні та ганьби Росії.

"Співавтор того шкільного підручника історії, де "Україна напала на Росію", де "зеки - герої, а західна цивілізація - ворог"... Олександр Чубар'ян був бездоганною людиною, яка багато розуміла та була розумною.

А нині навіщось став символом найпідлішої та безпросвітної брехні. Ще однією ганьбою Росії", - пише експерт.

Невзоров не розуміє, навіщо 90-річному академіку Чубар'яну знадобилося раптом замазуватися цим перебріхуванням історії та підлизуванням путінському режиму. Втім, Олександр Глібович припустив, що російський президент-диктатор його просто зламав, змусивши взяти участь у написанні такого лже-підручника.

Нагадаємо, у Росії на вимогу диктатора Путіна переписали підручник історії: школярам вирішили ґрунтовно промити мізки Z-пропагандою про війну з Україною.

Також британська розвідка дізналася справжні цілі влади РФ, яка віддала наказ запровадити у школах новий підручник історії "без України".


Автор: Александр Невзоров

Останні новини