13 вересня 2023, 09:11

Невзоров про зустріч Путіна та Кім Чен Ина: "Те, що Пиня зустрівся з Инею, це прекрасно"

Експерт вважає, що зустріч із Кім Чен Ином має "підбадьорити" й "оздоровити" російського диктатора Володимира Путіна.

Невзоров про зустріч Путіна та Кім Чен Ина: "Те, що Пиня зустрівся з Инею, це прекрасно"

Відомий блогер, публіцист і політичний експерт Олександр Невзоров у саркастичній формі описав на своєму YouTube-каналі візит першого керівника КНДР Кім Чен Ина до Росії, а також його зустріч із президентом країни-агресора РФ Володимиром Путіним.

На думку Олександра Глібовича, Кім Чен Ин, прямуючи до "скріпної" Росії, побоювався, що його бронепоїзд там можуть просто викрасти.

Також експерт повідомив, що у північнокорейського диктатора в ешелоні щонайменше два потяги з "невикористаними" незайманими дівчатами та дорогими спиртними напоями.

Як відомо, Путін ще кілька років тому отримав в Інтернеті прізвисько Пиня, яке відразу "завірусилося" та стало популярним мемом. Невзоров же дав тепер прізвисько і Кім Чен Ину - Иня, яке стало співзвучним із Пинею.

"Иня був із ранку готовий до зустрічі з Пинею, але допускати його у свій бронепоїзд він все-таки остерігався. І сам не хотів вилазити зі свого бронепоїзда, тому й виникла заминка з приводу місця цієї зустрічі. Через це Иня деякий час просто катався туди-сюди", - підкреслив Невзоров.

Експерт натякнув на те, що корейський диктатор дуже весело проводить своє дозвілля: їсть у три горла, п'є, спить із кількома куртизанками та розважається стріляниною з позолоченого кулемета по неугодних підданих, тож Ин може передати Путіну гарний досвід справжнього диктаторського життя.

"Те, що Пиня зустрівся з Инем, це прекрасно. Зустріч із Кім Чен Ином має підбадьорити й оздоровити Пиню. Перший може дати другому уроки правильної диктаторської поведінки. У Путіна врешті-решт є багато зайвих міністрів, і Иня може йому показати, що з ними слід робити. Наприклад, прем'єр-міністр через свою комплекцію міг би попрацювати мішенню. Ну а кулемет Путіну може позолотити Кадиров, коли вийде з-під дії своїх препаратів", - іронізує Невзоров.


Нагадаємо, вчора, 12 вересня, "вождь" КНДР Кім Чен Ин приїхав на бронепоїзді до Росії на переговори з колегою-диктатором Путіним.

Як раніше повідомлялося, представник Держдепу США Метью Міллер наголосив, що Вашингтон пильно стежитиме за зустріччю Путіна та Кіма.

Автор: Александр Невзоров

Останні новини