23 жовтня 2023, 09:41

Невзоров порівняв Росію з чумою: "Вона звикла безкарно вимарювати міста та країни"

Невзоров вважає, що США та РФ перестали "мигдальничати" та перейшли до відкритої ворожнечі.

Невзоров порівняв Росію з чумою: "Вона звикла безкарно вимарювати міста та країни"

Країну-агресор Російську Федерацію порівняли з небезпечним у минулі віки захворюванням - чумою, яка, як відомо, характеризувалася високими летальністю та заразністю. Історико-політичну аналогію провів блогер і журналіст Олександр Невзоров у своєму ТГ-каналі.

Також експерт, коментуючи нещодавню заяву президента США Джозефа Байдена про необхідність встановлення "нового світового порядку", порівняв нинішню Америку з ліками-антибіотиком. Він зазначив, що Вашингтон і Росія перестали грати у дипломатію та "партнерство", позначивши вже відкрите протистояння.

"США та Росія нарешті визначилися та перестали мигдальничати. Їхні стосунки дійсно дуже погані. Приблизно, як у чуми з тетрацикліном", - написав він у своєму телеграм-каналі.

Особливо яскравим вийшло у Невзорова порівняння нинішньої РФ та її правлячого режиму з чумою - страшною хворобою, яка "викошувала" людей у величезних кількостях, поки лікарі не почали знаходити ефективні ліки та вакцини від цього захворювання.

"Чума ненавидить тетрациклін і в усьому його звинувачує...

Вона звикла безкарно вимарювати міста та країни, бути глобальним жахом народів...

А тепер - фіг. Їй доводиться тулитися у монгольських ховрашках і шарахатися від кожного фельдшера.

Ненависть Росії до США - це точнісінько "почуття чуми", яку позбавили можливості безмежно діяти", - пише експерт.

Також він натякає на ту обставину, що слова Байдена про необхідність встановлення "нового світового порядку" - це прямий виклик російському диктатору Володимиру Путіну, а також його союзникам з Ірану, Китаю, ліванської "Хезболли" та, звісно ж, палестинського ХАМАСу.

Нагадаємо, Олександр Невзоров показав кадри з лікарні у Газі, звернувши увагу на важливий момент

Крім того, він висловив думку, що саме Росія є головним організатором атаки бойовиків ХАМАСу на Ізраїль, і напророкував проблеми Путіну.

Автор: Александр Невзоров

Останні новини