30 жовтня 2023, 07:55

"Свого часу весь світ закривав очі на нацизм у Німеччині", – Коваленко про неонацизм у Росії

Мультикультурна ксенофобія Росії безглузда та нещадна, вважає військовий експерт Олександр Коваленко.

"Свого часу весь світ закривав очі на нацизм у Німеччині", – Коваленко про неонацизм у Росії

Після вчорашніх подій в аеропорту Махачкали військовий експерт Олександр Коваленко поділився своїми думками щодо ксенофобії у РФ. Він підкреслив, що ці події були прогнозовані для РФ.

Людиноненависництво стало основою сучасної Росії, написав Коваленко на своїй сторінці у Telegram-каналі, а безкарність усе це тільки посилює.

У РФ так історично склалося, що всі свої внутрішні проблеми вони вирішують за допомогою культивації у суспільстві ненависті до інших національностей навіть усередині своєї країни. Якщо Кремль не дає чітких сигналів, кого саме необхідно ненавидіти, то ті починають ненавидіти один одного і своїх сусідів.

У 1990-ті роки у РФ ненавиділи осіб "кавказької національності". З приходом Путіна до влади конфлікти на національному ґрунті тільки посилилися.

Уже за Путіна у Петербурзі відкрили центр "Партизан" під прикриттям ФСБ, який проводив бойову підготовку для неонацистів з усього світу. Пізніше багато вихованців центру вирушили воювати у гарячі точки у складі ПВК "Вагнер".

Саме у Петербурзі зараз переховується від американського правосуддя лідер американського неонацистського угруповання The Base Рінальдо Назарро.

Саме у РФ було проведено Міжнародний російський консервативний форум, на який з'їхалися представники 11 неонацистських і ультраправих партій з 11 країн ЄС.

Саме за Путіна у РФ з'явилася організація "Русский образ", яка виконує замовні вбивства. Замовлення отримує і від Кремля.

Саме за Путіна Москва почала фінансувати неонацистські партії та угруповання у країнах Європи (Британська національна партія, Партія шведів, Датська партія, Ліга Ломбардії і так далі).

Тільки за Путіна у РФ було створено точну копію Гітлерюгенда - Юнармію.

Був час, коли весь світ спостерігав, як у Німеччині зростав і міцнів нацизм, але при цьому закривали на це очі. Зараз історія повторюється, але з Росією. Помилки ті самі, та результат буде аналогічним.

Раніше аналітики з ISW розповіли про події ув Дагестані та про те, як вони позначаться на російських ультранаціоналістах.

Нагадаємо, пасажирка рейсу Дубай - Махачкала записала відео з літака під час атаки дагестанців на території аеропорту.

Автор: Александр Коваленко (Злой Одессит)

Останні новини