16 листопада 2023, 11:35

"Путін так не вміє", – Невзоров розповів про "дуже важливу та смердючу роль" фальшивих виборів у РФ

У РФ відбудуться вибори, брехливість яких очевидна абсолютно всім, але Путін вередує та наполягає на тому, щоб усе було винятково правдоподібно, заявив Невзоров.

"Путін так не вміє", – Невзоров розповів про "дуже важливу та смердючу роль" фальшивих виборів у РФ

Не тільки в усьому світі, а й у самій Росії від найостаннішого бомжа до найпершого міністра - всім абсолютно зрозуміло, що у березні 2024 року здійсниться грандіозна злочинна постановка. Звичайно, сама Росія готова прийняти бутафорські вибори покірно, це взагалі не проблема. Із цим чудово впораються ФСБ, Росгвардія, "кадирівці" та прокуратура. Проте Путін все одно вередує та вимагає виняткової правдоподібності березневої постановки.

Про це розповів російський опозиціонер, публіцист і блогер Олександр Невзоров на своєму YouTube-каналі.

"Путін наполягає на тому, щоб ця імітація дійсно була бездоганною. Безсумнівно, вибори вже всі сприймають і як анекдот, і як нову главу страшної трагедії, тому надати їм видимість пристойності буде дуже складно, але саме цим уже й зайнятий передвиборчий штаб", - повідомив аналітик.

Також Невзоров підкреслив, що ці вибори, всупереч очікуванням багатьох, не будуть "похоронами" Путіна. Але у них є дуже важлива та дуже смердюча роль: вони будуть новим пролежнем Кремля, тому що диктатор, який має дедалі смішніший вигляд, переходить межу кумедності та перетворюється на паяца.

"Паяц - це складна роль, і навряд чи Путін зможе відповідати цій новій "високій посаді". У нього недостатньо артистизму. Ось, наприклад, Лукашенко частково зміг. Він зрозумів, де потрібно іноді дати паяца. І він його дає та частково рятує цим свою дику ситуацію. А Путін так не вміє", - зазначив публіцист.

Крім того, Невзоров спрогнозував, що ці чергові фальшиві вибори просочать усю реальність Росії бутафорством, унаслідок чого у народу має виникнути відчуття дежавю, пов'язане з брежнєвщиною. І тоді можна буде чекати нових симптомів розвалу, розпаду та кінця, що наближається, підсумував опозиціонер.

Нагадаємо, Ігор Ейдман розповів, через що у російських елітах зростає невдоволення: "Путін приречений..."

Раніше Аббас Галлямов озвучив умову, за якої Путін може заявити про завершення так званої "СВО" напередодні президентських виборів.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.

Автор: Александр Невзоров

Останні новини