12 грудня 2023, 12:12

"Ми перейшли до боротьби за села", – роспропаганда визнала непривабливу правду про війну РФ з Україною

В ефірі російських державних телеканалів уже не дуже вірять у переможні марш-кидки армії РФ до Дніпра та, тим більше, до Києва, заявив Денис Казанський.

Путінські пропагандисти, які самі раніше розповідали, як Росія легко за кілька днів переможе Україну, тепер уже обсмикують своїх гостей і експертів, які продовжують говорити нісенітниці про героїчні успіхи російської армії та наближення грандіозної перемоги.

Про це повідомив український журналіст і військово-політичний оглядач Денис Казанський на своєму YouTube-каналі.

В ефірі "Первого канала" сталася невелика сутичка між пропагандистом-ведучим Артемом Шейніним і військовим експертом Владиславом Шуригіним. Останній за своїм звичаєм почав віщати про те, що Росія готує потужний наступ і ось-ось розтрощить Україну. Але Артем Шейнін перервав його й опустив із небес на землю, заявивши, що жодного потужного наступу за фактом не відбувається, а Росія загрузла у затяжній війні, кінця та краю якої немає".

"Якщо свого часу ми обговорювали взяття міст, то тепер ми перейшли до боротьби за села, а зараз у нас новини складаються з того, що ми у них віджали пару опорників", - заявив Шейнін.

Пропагандист при цьому ще забув сказати, якою ціною Росії даються ці опорники, підкреслив Казанський. Так, дійсно за останні місяці Росія змогла захопити кілька посадок і полів під Авдіївкою, але тільки заплатила вона за це величезну ціну - тисячі своїх загиблих солдатів і сотні одиниць бронетехніки. На російському телебаченні про це, звісно, не розкажуть, але судячи з відео з фронту, які викладають самі ж російські військові з дронів і коптерів, можна побачити, яких масштабів насправді набула ця м'ясорубка та яких гігантських втрат зазнає Росія.

"У підсумку і ведучий Шейнін, і експерт Шуригін дійшли висновку, що Росія влізла у затяжний конфлікт без кінця та краю, й жодного масштабного наступу російської армії в осяжному майбутньому не передбачається", - підсумував Денис Казанський.

Пропонуємо дізнатися, як російські пропагандисти зруйнували міф Путіна про Крим, який той створював роками.

Нагадаємо, російська пропаганда "підказала" Байдену, як допомогти Україні домогтися докорінного перелому у війні.

Останні новини