20 грудня 2023, 11:37

"Будівля кошмару Путіна може завалитися від подиху," – Невзоров вказав на величезний прокол Кремля

Російський опозиціонер Олександр Невзоров відреагував на цькування письменника Бориса Акуніна, назвавши це великим проколом Кремля.

"Будівля кошмару Путіна може завалитися від подиху," – Невзоров вказав на величезний прокол Кремля

У РФ 67-річного російського письменника Бориса Акуніна, який давно виступає проти путінського режиму, занесли до реєстру "терористів і екстремістів" й оголосили у розшук. Як відомо, він з 2014 року проживає у Лондоні.

Унаслідок цього всі російські видавництва та книжкові склади, які якось контактували або працювали з Акуніним, зараз переживають важкі хвилини обшуків і потрошень.

На цькування письменника відреагував російський опозиційний публіцист Олександр Невзоров, наголосивши, що подібною поведінкою Кремль виразно продемонстрував враженські симптоми та відвертий розпач, хоча "на людях" режим Путіна пижиться та надуває щоки, тріскочучи про якісь свої небачені потенціали та перемоги.

"Ця озвіріла реакція Путіна на кілька абсолютно невинних реплік письменника Акуніна, звісно, свідчить про те, що Кремль у паніці. Він підозрює про те, наскільки його справи у реальності кепські та наскільки його будівля кошмару, яку він так ретельно споруджував, може завалитися від якогось подиху", - зазначив Невзоров.

Потім аналітик додав: коли людина абсолютно впевнена у собі, у своїй перемозі та силі, то її поведінка виглядає зовсім інакше. "Істеричне цькування Акуніна, я б сказав, небачене за своїм масштабом і напруженням злоби, та це дуже великий прокол Кремля. Путінізм узяв і оголив усі свої страхи, влаштувавши публічну істерику з абсолютно нікчемного приводу", - заявив опозиціонер.

У Росії зараз справді тривають обшуки у редакціях, зламування складів і вилучення з тиражів книг Акуніна, якого оголосили терористом. Усе це підтверджує те, що у Кремля йде з-під ніг земля та він сам, найімовірніше, про це знає, підсумував Невзоров.

Раніше у російське видавництво "Захаров", що випускало книги Бориса Акуніна, нагрянули з обшуком.

Нагадаємо, депутат РФ Андрій Гурульов закликав убити письменника Бориса Акуніна, який не підтримав так звану "СВО".

Ще трохи раніше Борис Акунін спрогнозував майбутнє РФ: "Буде ще більше гнити та розкладатися, але не дасть Україні будувати повноцінне та мирне життя".

Автор: Александр Невзоров

Останні новини