22 грудня 2023, 10:10

Невзоров про скандальну "голу вечірку" у Москві: "Кремль задоволений, чернь збуджена та приголомшена"

На думку Невзорова, у Росії путінській "зоряній" еліті дано відмашку на "гарне життя" за повною програмою.

Невзоров про скандальну "голу вечірку" у Москві: "Кремль задоволений, чернь збуджена та приголомшена"

Відомий публіцист, журналіст і блогер Олександр Невзоров, який емігрував із РФ, відреагував у своєму ТГ-каналі на гучну московську секс-вечірку Almost naked party.

Він підкреслив, що режим диктатора Путіна дає добро своїм вірним "зіркам", щоб ті показово тусувалися, розважалися та створювали ілюзію благополуччя, нібито в Росії "все добре", а так звана "спецоперація" в Україні нібито "тільки йде на користь".

"Путінській еліті дано відмашку на "красиве життя" за найповнішою програмою.

Усі забави та біснування Zнаті повинні запевняти дурний народець у тому, що "життя кипить, війна на користь".

Ксюші, лоліти та філечки вирішили влаштувати "голу вечірку" з нагадуванням другу про те, що "любити треба ближнього", адже ближній дешевше та завжди під рукою", - зазначає експерт.

Також Невзоров наголосив, що відомі ура-патріотичні гасла, якими бризкають прихильники агресивної політики Кремля, як-от "можемо повторити", були актуальні й на згаданій Almost naked party. На його думку, влада РФ на подібні секс-тусовки дивиться не просто крізь пальці, а цілком схвально.

"Кремль задоволений. Чернь збуджена, вражена та знову сповнена віри у збільшуване благополуччя країни", - резюмує він.

Нагадаємо, у Мережі з'явилися кадри "голої вечірки" Almost naked party з Лолітою, Кіркоровим, Собчак й іншими "зірками" - від побаченого російські Z-патріоти були у сказі.

Як повідомлялося раніше, у Росії улюбленець Путіна Кіркоров влаштував у залі "блакитну устрицю", попросивши хлопця торкнутися його за інтимну частину тіла.

Як раніше повідомлялося, директор Ліги безпечного Інтернету Катерина Мізуліна вирішила показати своє обурення секс-вечіркою Almost naked party.

Автор: Александр Невзоров

Останні новини