16 січня 2024, 07:38

Усе стало ясно: республіканці групи "Мага" США зрадили Україну

Своїми песимістичними висновками щодо актуальних подій у США поділилася журналістка Карина Орлова.

Усе стало ясно: республіканці групи "Мага" США зрадили Україну

Російська журналістка Карина Орлова, яка мешкає у Вашингтоні, проаналізувала заяву одного з республіканців, а саме Троя Нельса з Техасу, яку він зробив у середу, та дійшла невтішного висновку, що супротивники Байдена не підтримають рішення про надання допомоги Україні.

Про це Карина Орлова написала у своєму Telegram-каналі.

Настрій авторки допису відчувається з перших рядків, коли вона із сумом повідомляє: "Як я й припускала, республіканці не мають наміру вирішувати питання еміграції та кризи на кордоні до виборів і використовують це як слушний привід для відмови від підтримки України".

Потім колишня журналістка "Ехо Москви" наводить аргументи на підтвердження своїх слів: "МАГА-республіканець із Техасу Трой Нельс зізнався у середу, що він не буде підтримувати будь-яке вирішення прикордонної кризи, тому що це може сприятливо позначитися на рейтингах президента Байдена. Це у той момент, коли двопартійний компроміс щодо кордону здається неминучим у Сенаті. - "Я вам скажу так: я не хочу робити занадто багато прямо зараз, щоб допомогти демократам (на виборах до Конгресу у листопаді) та допомогти рейтингам схвалення Джо Байдена", - сказав Трой Нельс CNN".

Висновки журналістки з Вашингтону звучать доволі переконливо, хоча й невтішно: "Тому Мага-республіканці й вигадали такий хід: вони висувають завідомо нездійсненні умови щодо імміграції та пов'язують це з допомогою Україні. А коли демократи погоджуються на компроміс, МАГА починають висувати ще жорсткіші умови. Так, наприклад, спікер Майк Джонсон одразу відхилив двопартійну пропозицію з Сенату минулого тижня".

Раніше стало відомо, що експрезидент США Дональд Трамп, як і раніше, значно випереджає інших кандидатів від Республіканської партії у штаті Айова.

Нагадаємо, республіканець Ромні кількома фразами пояснив, чому США просто зобов'язані підтримати Україну.

Автор: Сеть

Останні новини