20 лютого 2024, 15:52

"Діти друзів Путіна не доживають до 40, син Сєчіна вже 4-й за рахунком", – Невзлін

Уже щонайменше четвертий російський олігарх, близький до диктатора Володимира Путіна, ховає свою дитину, запевняє Леонід Невзлін.

Серед дітей осіб із близького кола диктатора РФ Володимира Путіна підозріло висока смертність. Смерть єдиного сина глави "Роснефти" Ігоря Сєчіна вже четверта за рахунком.

Такою інформацією поділився російсько-ізраїльський підприємець, затятий критик путінського режиму Леонід Невзлін у своєму блозі в Х.

"Діти друзів Путіна не доживають до 40 років. Карма, спосіб життя або наслідок розборок між кланами - причини можуть бути найрізноманітніші. Але така доля, що соратники Путіна втрачають своїх дітей. Є вже щонайменше чотири такі історії", - повідомив Невзлін.

Він уточнив, що діти та навіть деякі онуки кремлівських олігархів сьогодні є повноцінними членами мафії, яку диктатор РФ Володимир Путін вибудував на державному рівні. Ймовірно, це пояснює таку високу смертність у їхніх лавах.

Перша гучна смерть трапилася ще 2011 року. Тоді в автомобільній аварії помер син Андрія Костіна - кремлівського банкіра, голови ВТБ. На момент смерті нащадку олігарха було 32 роки. Він помер, врізавшись у дерево.

Через три роки, у 2014-му попрощався з життям Олександр Іванов у віці 37 років. Це нащадок дуже близької до Путіна людини Сергія Іванова, з яким диктатор подружився ще за часів своєї служби у КДБ. Іванов-старший обіймав посади міністра оборони РФ, а при Путіні очолював його адміністрацію президента. Син Іванова потонув у морі, відпочиваючи в Арабських Еміратах.

Третя загадкова смерть сталася 2022 року, напередодні повномасштабного вторгнення РФ в Україну. Помер 29-річний син бізнесмена з Петербурга Дмитра Голощапова, якого називали "масажистом Путіна". У олігарха, ймовірно, виникли проблеми з Кремлем, оскільки проти нього було заведено кримінальну справу. Його син помер через три дні після обшуків. Обставини приховуються.

Син Сєчіна є четвертим за рахунком. Сечин-старший вважається одним із найближчих соратників диктатора Путіна, він контролює всю нафтову галузь у Росії. Син олігарха Іван помер у віці 35 років через півтора місяця після свого дня народження. За даними ЗМІ, у нього виникли проблеми зі здоров'ям і його не змогли відкачати.

"За іронією долі причиною смерті Івана Сєчіна названо "тромб, що відірвався"... Діагноз, який пишуть, бажаючи приховати справжні причини смерті..." - зазначив Невзлін.

Він нагадав, що саме цей діагноз кремлівська пропаганда приписувала Олексію Навальному.

Раніше у Мережі розкрили деталі засекреченої смерті Сєчіна-молодшого.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.

Останні новини