11 березня 2024, 11:29

""Париж" не виходить, усе сильніше тхне Будинком культури в Ухрюпінську", – Невзоров про Московський тиждень моди

Російський опозиціонер Олександр Невзоров прокоментував Московський тиждень моди, який відбувся з 1 по 8 березня 2024 року.

""Париж" не виходить, усе сильніше тхне Будинком культури в Ухрюпінську", – Невзоров про Московський тиждень моди

Москва всіма силами намагається довести, що у ній ще цвіте мистецтво та пульсує мода, але це вдається все гірше та гірше. "Культурне життя" столиці у РФ набуває все більше провінційних і відверто безглуздих відтінків.

Такий висновок зробив російський опозиційний публіцист Олександр Невзоров, подивившись Московський тиждень моди 2024.

Столичне культурне життя у РФ з кожним днем "збагачується" новою сірятиною. "Париж" не виходить, а від російського гламуру, кіно, літератури й інших "забав" усе сильніше тхне Будинком культури в Ухрюпінську, написав аналітик.

Також Невзоров звернув увагу на цікавий факт: завершення Московського тижня моди за "милим збігом" припало на закінчення конкурсу "Гарно шити не заборониш" в іванівській колонії ІК №7. Дійсно, знайти відмінності між Тижнем високої моди у Москві та творчістю зечок практично неможливо, підкреслив опозиціонер.

Крім того, Невзоров невтішно висловився і про пропутінську артистку Ларису Доліну (родом з Одеси), яка взяла участь у модному показі у Москві. Співачка вбралася у "феєричний" російський триколор, чим тільки розсердила публіку. Розгнівані росіяни обрушили на путіністку хвилю хейту, написавши, що це гірше, ніж "гола вечірка".

Нагадаємо, Олександр Невзоров відреагував на пораду Папи Римського Україні: "Здається, увійшов не у ті двері".

Раніше Олександр Невзоров прокоментував слова російського єпископа Питирима: "Перевершити в ідіотизмі ієрархів РПЦ все одно не вийде".

Автор: Александр Невзоров

Останні новини