29 травня 2024, 15:56

Жданов повідомив, що Євросоюз відкрив "новий фронт" проти Росії "у найширшому сенсі"

Військовий експерт Олег Жданов розповів про західні санкції, які торкнулися російської пропаганди.

Жданов повідомив, що Євросоюз відкрив "новий фронт" проти Росії "у найширшому сенсі"

Перебувати, працювати та збирати інформацію на території ЄС російським журналістам буде можна, але заборонено її там поширювати, повідомив Олег Жданов. Нові санкції Заходу торкнулися російської пропаганди, яка до цього часу безперешкодно поширювала ІПСО та дезінформацію у країнах Європи.

Дізнатися про нові санкції ЄС проти Росії від Олега Жданова можна з відео на каналі YouTube.

Військовий експерт розповів про важливі рішення Європейського союзу щодо Росії: "Європейський союз розпочав війну не тільки на економічному, на ідеологічному й інформаційному фронті: нарешті Європейський союз вводить санкції проти російської пропаганди. У Єврокомісії дали роз'яснення: "Нові санкції Європейського союзу проти російських ЗМІ мають на увазі заборону на поширення або розсилку будь-якого контенту у найширшому сенсі". Вони фактично обмежили дію російських ЗМІ на території Європейського союзу".

""Таким чином обмеження мають торкнутися не тільки телеканалів, а й сайтів. При цьому працювати журналістам на території ЄС не заборонено». Це означає, що російські журналісти можуть працювати, можуть збирати інформацію для своїх засобів масової інформації та поширювати її за межами Європейського союзу", - пояснив суть нових санкцій ЄС проти Росії Олег Жданов.



Автор: Олег Жданов

Останні новини