30 травня 2024, 09:01

Жданов розповів, по яких країнах Європи Росія може завдати ударів із повітря: "Чітко та ясно дав зрозуміти"

Військовий експерт Олег Жданов нагадав нещодавню заяву глави Кремля, коли той погрожував Заходу війною.

Жданов розповів, по яких країнах Європи Росія може завдати ударів із повітря: "Чітко та ясно дав зрозуміти"

"Путін думає, що цілі у ракети закладають фахівці тієї країни, які виробляють цю зброю: французькі ракети SCALP - значить французи сидять у нас на аеродромі, хоча немає у нас іноземних фахівців на території України. Франція хоче інструкторів відправити, але поки що це питання перебуває у стадії обговорення", - повідомив Олег Жданов в одному зі своїх аналітичних відео на каналі YouTube.

Військовий експерт процитував російського диктатора, який безпосередньо погрожує Європі терором: "Так ось чим Путін пригрозив: він пригрозив нанесенням ударів по щільно населених місцях європейських країн. Він натякнув: "У Європі країни в основному маленькі, щільність населення дуже велика. Цей фактор повинні мати на увазі ті, хто говорить про нанесення ударів углиб російської території". Путін практично безпосередньо пригрозив країнам Європи, що Росія може завдати ударів по щільно населених районах невеликих європейських країн".

При цьому офіцер ЗСУ пояснив: "Тут немає ні підтексту, ні подвійного сенсу: він чітко та ясно про це дав зрозуміти, але постарався трошки завуалювати. Путін не сказав прямо, що ми зараз грохнемо ракетою, а сказав, що ви подумайте. Бачите, Путін ніколи не воює з військовими. Що ж ти відразу кидаєшся на цивільних, розповідаючи про те, що в Європі багато районів із високою щільністю населення".



Автор: Олег Жданов

Останні новини