8 червня 2024, 12:07

"Цього Путін боїться найбільше", – Ейдман розповів, як диктатор програє в Україні

Диктатор РФ Володимир Путін не зважиться на тотальну війну, упевнений опозиціонер Ігор Ейдман.

"Цього Путін боїться найбільше", – Ейдман розповів, як диктатор програє в Україні

Виступаючи на Пітерському міжнародному економічному форумі, Володимир Путін стверджував, що у новій хвилі мобілізації "немає необхідності". Російський диктатор Володимир Путін дійсно не хоче її проводити, оскільки це означатиме перехід до "тотальної війни".

Про це у своєму блозі у Telegram пише відомий російський соціолог, опозиціонер Ігор Ейдман:

"Путін вкотре клянеться та божиться, що мобілізації не буде. По ньому видно, що він дійсно страшенно не хоче проводити нову хвилю мобілізації та сподівається її уникнути.

Оголосити про мобілізацію для нього означає розписатися у власній слабкості та невдачі. Цього він боїться найбільше. А ще він боїться переходу до тотальної війни. Мобілізованій нації потрібен пасіонарний, харизматичний, сміливий вождь, який мотивує на самопожертву. А Путін - старий, ледачий со**ежуй, боягузливий і нерішучий сибарит. Він розуміє, що не впорається з новою роллю. І тоді верхівка може закликати іншого лідера, який так чи інакше зможе закінчити війну, що зайшла у глухий кут.

Від самого початку Путін обіцяв правлячій еліті та населенню, що їм війна нічим не загрожує: так, фоном іде по телевізору.

Перша хвиля мобілізації сильно тряхнула стабільність режиму. Друга для нього буде ще небезпечнішою. Її вже не спишеш на тимчасові проблеми початку війни.

Перемогти тими силами, якими веде війну, Путін, очевидно, не може, а вести тотальну війну він, (...), ментально не у змозі. Тому він сподівається на російське авось - авось якось само розсмокчеться: Захід відмовиться від підтримки України, або українці самі попросять про пощаду.

Однак нічого цього не буде. І чим далі, тим це очевидніше.

Багато хто запитує: якою буде поразка Путіна, чи реальна вона у принципі? А вона може бути зовсім не за горами. Неминуче вимушене рішення про мобілізацію - вже його поразка. Воно може стати початком розпаду режиму".

Раніше Z-військовий Тринадцятий звинуватив Путіна у зраді і назвав "терпилою".

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.

Автор: Игорь Эйдман

Останні новини