8 червня 2024, 15:59

Швець розповів, як НАТО збирається послати Росії "зловісний сигнал" про свої можливості: "Путіну треба молитися"

Юрій Швець пояснив, що майбутні навчання НАТО у Балтійському морі продемонструють Росії міць Альянсу.

Швець розповів, як НАТО збирається послати Росії "зловісний сигнал" про свої можливості: "Путіну треба молитися"

Юрій Швець спершу висміяв навчання російського флоту у Карибському морі: "Тепер Путіну треба молитися, щоб фрегат "Горшков" посеред Атлантичного океану не заглох". Потім радянський розвідник повідомив, що куди важливішою подією будуть навчання НАТО у Балтійському морі, та пояснив, чому.

Думку Юрія Швеця можна дізнатися з відео на каналі YouTube.

"НАТО починає найбільші з 1972 року навчання в акваторії Балтійського моря. Ці навчання дійсно будуть найбільші, там братимуть участь 20 країн, близько 50 літаків. Ці навчання були великими минулого року, але тоді у них брало участь 6 тис. осіб, а зараз буде 9 тис. військовослужбовців", - анонсував важливу подію військовий експерт.

Після цього Юрій Швець озвучив мету розпочатих навчань НАТО: "Це будуть навчання з перетворення Балтійського моря на озеро НАТО. Центральне місце у цих навчаннях має адаптація до того, що Україна та НАТО дізналися про можливості російських збройних сил на полях битв в Україні. У зв'язку з цим насамперед дізнаються про можливості російських видів озброєння та створюють нові технології: ось ці технології і будуть випробовуватися під час цих навчань. І будуть випробовуватися такі технології, які мають послати Росії зловісний сигнал про можливості Альянсу. Так і сказано представниками Пентагону: "зловісний сигнал"".

Раніше Швець розповів, якою дією окупанти "вистрілили собі у голову", полегшивши ЗСУ завдання "вибивання їх з України".


Автор: Юрий Швец

Останні новини