2 липня 2024, 11:59

Навіщо "кадировці" завітали на фронт до Харківської області: Коваленко звернув увагу на важливий нюанс

Експерт переконаний, що під Харків перекинули не тих "кадировців", що знімають "тіктоки", а тих, яких посилають на штурми.

Навіщо "кадировці" завітали на фронт до Харківської області: Коваленко звернув увагу на важливий нюанс

Військовий оглядач групи Олександр Коваленко ("Злий Одесит") звернув увагу на той факт, що російське командування перекинуло на Північ Харківської області "кадировців", але не тих, яких українці з сарказмом називають "тікток-військами", передає Oboz.ua.

Аналітик оцінив, для чого цих "кадировців" могли відправити саме на Харківщину та до району Вовчанська.

"У районі Вовчанська з'явилися дуже цікаві підрозділи з характерною зовнішністю й акцентом: під'їхали "кадировці", причому це не ті, що знімають "тіктоки", а "кадировці", які вирушають як м'ясо на штурми у форматі банального фаршу...

Можливо, найближчими днями ми бачитимемо вже "200-х", "300-х" і "400-х" "кадировців" саме на цьому плацдармі", - припустив він.

На його думку, командування ЗС РФ, найімовірніше, розраховують, що саме війська кадировських підрозділів "Ахмат" зможуть щось змінити на цій ділянці фронту. У них справді є переваги порівняно зі звичайними військами РФ, але водночас, вважає Коваленко, вони зможуть тут принципово вплинути на ситуацію.

"Кадировці" можуть професійно виконувати дві речі: знімати "тиктоки" та, друге, - знущатися з самих росіян", - іронічно зазначив Коваленко.

Разом з тим експерт зауважив, що не варто применшувати присутність і значення "кадировців", оскільки ті все ж таки можуть завдати певних неприємностей.

"У "Ахмат-Північ" непогані підрозділи безпілотників. Оператори БПЛА у них справді професійні. Решта - середньостатистичне м'ясо", - резюмував він.

Автор: Александр Коваленко (Злой Одессит)

Останні новини