7 липня 2024, 16:00

Швець розповів, завдяки кому економічний колапс уже на порозі Росії: "Вони у паніці"

Військовий експерт Юрій Щвець розповів про безвихідну ситуацію, в яку Росію загнав Захід санкціями.

Швець розповів, завдяки кому економічний колапс уже на порозі Росії: "Вони у паніці"

Юрій Швець повідомив хорошу новину щодо стану російської економіки: "Росіяни понабирали юанів, які вже становлять 40% фонду національного добробуту, які у зовнішній торгівлі особливо з Китаєм досягають 70% від використовуваної валюти. Так ось тепер виявилося, що все це не працює, оскільки банки Пекіну змушені дотримуватися американських санкцій, вторинних мається на увазі, які ввів Байден 22 грудня минулого року".

Думку Юрія Швеця можна дізнатися з відео на каналі YouTube.

Ексрозвідник розповів, як економіка РФ під тиском західних санкцій рухається "у прірву": "Центральний банк Росії враховує всі можливі ризики, включно з ризиком припинення біржових торгів юанем. А чим вони торгувати будуть? Чим? Рубль нікому не потрібен: він "дерев'яний". Після того як було заборонено Московській біржі проводити операції з євро та доларами, вони перейшли на юань, а тепер залишилося призупинити біржові торги з юанем, і все. Це буде колапс".

"Набіуліна сказала, що обговорення нової платформи, яка має прийти на зміну юаня, триває, але це обговорення складне та потребуватиме часу. Колапс фактично вже на порозі Росії, не у далекій перспективі. Головні банкіри країни б'ють на сполох", - озвучив своє бачення ситуації з неминучим швидким обвалом російської економіки Юрій Швець.


Автор: Юрий Швец

Останні новини