8 липня 2024, 15:19

Шокуюче визнання агресора Росії: її армія навмисно обстрілювала дитячу лікарню у Києві

Російські окупанти цинічно виправдовують ракетний удар по дитячій лікарні, заявляючи, що там нібито проходила якась "нарада".

Шокуюче визнання агресора Росії: її армія навмисно обстрілювала дитячу лікарню у Києві

Російські окупанти цинічно виправдовують ракетний удар по дитячій лікарні, заявляючи, нібито там проходила якась "нарада". Виходить, вони відкрито визнають, що навмисно атакували медичний заклад під надуманим приводом! Про це повідомляє військово-політичний оглядач групи “Інформаційний опір Алексантр Коваленко у Телеграм”.

Це вже не перший випадок, коли Росія навмисне завдає ударів по цивільних об'єктах, захищених Женевською конвенцією. Раніше вони бомбили шпиталь у Харкові, заздалегідь оголосивши його ціллю. А хто забув зруйнований пологовий будинок і драмтеатр у Маріуполі з написом "Діти"?

Тисячі інших цивільних об'єктів були стерті з землі російськими окупантами за три роки війни. Вони брешуть на кожному кроці та з маніакальною завзятістю продовжують вбивати українців. З такими безумцями неможливо вести переговори про мир.

Коваленко підсумував, що можна зібрати Радбез ООН, але за фактом це марне дійство безхребетної організації, яка не здатна протистояти подібним маніякам. Росія знову продемонструвала свою справжню суть - обличчя військового злочинця, якого не можна зупиняти словами.

Нагадаємо, падіння уламків ракети після повторного удару було зафіксовано у медичній установі у Дніпровському районі Києва.

Тим часом у Києві екстрені служби намагаються врятувати людей з-під завалів зруйнованого російською ракетою під'їзду будинку у Шевченківському районі.

Автор: Александр Коваленко (Злой Одессит)

Останні новини