12 липня 2024, 14:10

"Застаріла хвороба" знову стане війною: Галлямов спрогнозував серйозні зміни для росіян цієї осені

Більшість росіян сприймають війну в Україні як застарілу хворобу, на яку краще не звертати уваги, але так довго тривати не зможе.

"Застаріла хвороба" знову стане війною: Галлямов спрогнозував серйозні зміни для росіян цієї осені

Війна для більшості росіян стала певною подобою застарілої хвороби. Вона неприємна, але загалом люди якось звикли та намагаються жити, щонайменше звертаючи на неї увагу. Головне для влади у цій ситуації – менше нагадувати населенню про війну, а це означає, що провести нову хвилю мобілізації буде набагато складніше.

Про це написав російський опозиційний політтехнолог і колишній спічрайтер Путіна Аббас Галлямов у своєму Telegram-каналі.

Але реальність зовсім не така, як хотілося б Кремлю. На саміті НАТО говорили, що для нового наступу Путіну вже не вистачає людей.

Крім того, опозиційне російське видання "Медуза" пише, що до кінця листопада у РФ почне працювати система інформаційного обміну між ФСБ і Міноборони, яка дозволить перекрити кордони для всіх, хто отримає повістки.

"Цілком можливо, що саме після цього мобілізація і станеться", - підсумував Галлямов.

Раніше Аббас Галлямов заявив, що влада РФ готує для населення великий батіг: "Єдине призначення громадянина - це загинути на славу начальства".

Автор: Аббас Галлямов

Останні новини