16 липня 2024, 07:11

Ексрозвідник Швець розповів, як Трамп відкрито оголосив "вендету" своїм "кривдникам": "Помста ворогам"

Військовий експерт Юрій Швець провів аналогію між двома замахами на вбивство у США: на Рейгана та на Трампа.

Ексрозвідник Швець розповів, як Трамп відкрито оголосив "вендету" своїм "кривдникам": "Помста ворогам"

Дивний злочин, аналіз якого викликає багато запитань, які поки що не мають відповідей, але деякі висновки вже можна зробити зараз, вважає Юрій Швець. Військовий експерт переконаний, що йдеться про справжній замах, а не про інсценування. Як аргумент від нього прозвучало припущення, що жодна розсудлива людина не ризикнула б життям, організовуючи подібний замах на саму себе.

Про це Швець розповів у своєму аналітичному відео на каналі YouTube.

Спершу він нагадав випадок з історії США з іншим замахом: "Коли Рейгана привезли у госпіталь, а у нього дуже серйозне було поранення, одна куля, по-моєму, мало не у легеню влучила, то йому зробили наркоз. Потім, коли він приходить до тями після наркозу, навколо нього медичний персонал, і перша фраза, яку він каже: "Я сподіваюся, що серед вас усі республіканці?" І всі грохнули від сміху. Ось людина, розумієте?"

Потім Швець порівняв замах на Рейгана та на Трампа, зазначивши важливу відмінність у поведінці двох "жертв": "Щойно Рейган прийшов до тями, виявився живим, і він здатний на такий жарт, беззлобний жарт. Він не почав розмахувати кулачком і кричати: "Боріться!" - а він пожартував. Це був "батько" нації, у якого було багато противників. Його рейтинг тоді злетів, але він злетів на кілька тижнів. На цьому все закінчилося".

"Тепер, що ми маємо тут? Ми маємо справу навіть не з пораненням: ми маємо справу з рваним вухом, після якого людина поводиться так, що вона мало не Рейхстаг зараз взяла, розмахує кулаком і кричить: "Боріться!" - або точніше: "Бийтеся!" - У Трампа знову-таки головна думка була помста. Він відкрито каже, що йде до влади, щоб здійснити помсту проти всіх, хто його образив за попередні чотири роки. Це людина, яка йде далі до розколу (помста ворогам, усі за мною, будемо мститися)", - пояснив, що ховається за поведінкою Трампа військовий експерт.


Нагадаємо, Швець розповів, завдяки кому економічний колапс уже на порозі Росії.

Автор: Юрий Швец

Останні новини