22 липня 2024, 15:40

Швець пояснив, як Захід може поставити Путіну шах і мат без особливих зусиль: "Можна хоч завтра"

Військовий експерт Юрій Швець висловив думку щодо планів щодо розміщення ракет на території Німеччини.

Швець пояснив, як Захід може поставити Путіну шах і мат без особливих зусиль: "Можна хоч завтра"

В озвучених Сполученими Штатами планах сучасні далекобійні ракети будуть розміщені на території Німеччини у 2026 році, але Юрій Швець припускає, що все станеться набагато раніше. Ракети вже виготовлені та через кілька місяців можуть бути доставлені до Німеччини. Це буде великою загрозою для Росії, оскільки підльотний час до Москви становитиме лічені хвилини, а збивати такі ракети їм просто нема чим.

Про це Юрій Швець розповів у своєму аналітичному відео на каналі YouTube.

Військовий експерт озвучив дієвий спосіб якнайшвидше закінчити війну в Україні: "Щодо ракет критично важливе значення має час, я маю на увазі критично важливий і для Європи, і насамперед для України, тому що розміщення таких ракет - це шах і мат. Це буде рішенням питання й укладання миру на вигідних для України умовах з позиції сили. Для цього не треба робити багато, не треба ухвалювати грандіозні рішення: просто взяти та розмістити ці ракети, і все”.

"Зробити це можна хоч завтра. Припустимо, США прибрали ракети середньої дальності, куди входили Tomahawk і ракета SM-6 (це ті, що входять до системи "Тайфун"). Їх розгорнули під час навчань нещодавно на Філіппінах, навчання провели, їх потім зібрали та відправили назад. Так ось їх також зараз можна зібрати та розмістити, припустимо, у Фінляндії близько до кордонів з Російською Федерацією, а можна у Польщі. Підльотний час ракет до Петербурга буде хвилини три, якщо туди увійде, а вона реально існує, гіперзвукова ракета. До Москви їй летіти хвилин шість. Ось і всі питання", - підсумував Юрій Швець.

Автор: Юрий Швец

Останні новини