25 липня 2024, 20:36

Яковина розкрив план Трампа "зробити переворот в Америці": "Всі дуже бояться"

Журналіст Іван Яковіна передрік Америці безрадісне майбутнє за умови, що президентом буде Трамп.

Яковина розкрив план Трампа "зробити переворот в Америці": "Всі дуже бояться"

Ще до того як сісти у крісло президента США, Трамп не лише будує, а й озвучує плани щодо очищення влади від неугодних йому людей, повідомив Іван Яковіна. Якщо Трамп буде президентом США, то від цього насамперед постраждають американські політичні еліти.

Про це Іван Яковіна розповів у своєму черговому аналітичному відео на каналі YouTube.

Популярний журналіст розповів про наміри Трампа: "Я бачу ситуацію зараз приблизно так. Американський істеблішмент загалом і Демократична партія зокрема дуже сильно налякані можливістю обрання Трампа на другий термін. Вони вважають, що ця людина збирається знищити наявну в Америці систему, яку правлячий клас США дуже любить і отримує від неї нормальні прибутки".

Потім Іван Яковіна докладніше пояснив, що збирається зробити Трамп, коли прийде до влади: "Паніка ця не безпідставна. Соратники Трампа затіяли проект "2025". По суті, сенс цього проекту у тому, щоб змінити всю нинішню американську бюрократію та замінити всіх на вірних Трампу людей, а за допомогою цих людей поміняти суспільно-політичну систему у США, тобто, по суті, провести переворот в Америці. Хочуть нинішню еліту прибрати та замінити її собою. Для нинішньої еліти це страшно, бо вони побачили, що Трамп може перемогти. Для них це найжахливіше, що тільки може бути".

Раніше Яковина розповів, коли та як Україна здобуде перемогу у війні.

Автор: Иван Яковина

Останні новини