29 липня 2024, 16:03

Швець повідомив Путіну, що його загнано у кут, але йому бояться про це говорити: "Менше, Вова, менше"

Військовий експерт Юрій Швець пояснив главі Кремля, що підлітковий час ракет до Москви коротший, ніж він вважає.

Швець повідомив Путіну, що його загнано у кут, але йому бояться про це говорити: "Менше, Вова, менше"

Путін сам накликав проблеми на свою голову, коли спочатку напав на Україну, а потім почав загрожувати Заходу, повідомив Юрій Швець. Країни НАТО об'єднали зусилля та мовчки почали готуватись до можливого нападу РФ. Гіперзвукові далекобійні ракети з'являться згодом у Німеччині, а поки що розміщує їх у себе Фінляндія, що вганяє у паніку главу Кремля та не без причини.

Про це Юрій Швець розповів у одному зі своїх аналітичних відео на каналі YouTube.

Насамперед військовий експерт пояснив, чому загрози Путіна більше нікого не лякають: "Тепер нехай Путін хоч головою об стінку б'ється, все, у них уже є ця ракета, тому мораторій на розгортання вже ними порушено. Він тепер нікого не злякає абсолютно".

Після цього досвідчений розвідник доповнив вищесказане: "Поки заявлено розгортання у Німеччині, але у НАТО є ще й Фінляндія. Ось звідти скільки гіперзвуковій ракеті летіти до Петербурга, тому ці загрози Путіна, що ми розгорнемо зі свого боку, безглузді. Радянський Союз уже грав у цю гру, та закінчилося це все плачевно для Радянського Союзу.

Потім Юрій Швець озвучив важливу інформацію, адресовану Путіну: "Путін правий у тому, що порівняв нинішню ситуацію та плани розгортання американських ракет у Європі з часами холодної війни. Він сказав, що підлітковий час ракет до цілі на території РФ складе 10 хв. Менше, Вова, менше. Також він нагадав, що раніше США відпрацювали розгортання цих ракет на Філіппінах. Він розуміє, що все відпрацьовано. Кілька годин потрібно для ухвалення рішення та появи цих ракет там, де захочуть. Загроза використання ракет у Фінляндії це ще одна козирна карта у руках НАТО".


Нагадаємо, Швець пояснив, як Захід може поставити Путіну шах і мат без особливих зусиль.

Автор: Юрий Швец

Останні новини