8 серпня 2024, 13:07

На тлі подій у Курській області Кремль зробив вкрай дурний крок: Галлямов висміяв дії влади РФ

Блокування YouTube на тлі того, що відбувається у Курській області, – це тупе, що міг зробити Кремль, заявив Аббас Галлямов.

На тлі подій у Курській області Кремль зробив вкрай дурний крок: Галлямов висміяв дії влади РФ

У Курській області РФ третій день продовжуються активні бої. Нагадаємо, вранці 6 серпня ЗСУ прорвали кордон, увійшли на Курщину та захопили кілька населених пунктів, зокрема Дар'їно та Свердликово.

Путін не одразу відреагував на несподівану для всіх подію. На другий день він заявив, що Україна влаштувала "чергову масштабну провокацію" на кордоні з РФ, звинувативши Київ у обстрілі цивільних будівель, житлових будинків і машин швидкої допомоги.

Наступного дня, 8 серпня, у Росії повністю перестав працювати YouTube (навіть із VPN). На думку російського опозиціонера та політтехнолога Аббаса Галлямова, блокування найпопулярнішої соцмережі на тлі того, що відбувається у Курській області, було найтупішим рішенням, яке міг ухвалити Кремль.

"Непопулярні речі треба робити з позиції сили, а не позиції слабкості", - написав аналітик у своєму Telegram-каналі.

Тепер влада РФ викличе у суспільстві у рази більше негативу, ніж якби вона зробила те саме у момент, коли здавалося, ніби на фронті "все йде за планом", зазначив Галлямов.

Нагадаємо, Аббас Галлямов пояснив, як великий обмін між Заходом і РФ може вплинути на кінець війни в Україні: "Шанси зростають".


Автор: Аббас Галлямов

Останні новини