8 серпня 2024, 15:36

Швець розповів про "зброю судного дня", яку Україна ризикнула застосувати: "Самий час добити"

Військовий експерт Юрій Швець припустив, що українці наважилися перенести війну на територію РФ заради виживання.

Юрій Швець підказав Генштабу України ефективний план дій зі звільнення окупованих територій: "З точки зору розвідки і тих знань, які я тоді засвоїв, зараз мало б прямий сенс завдати потужного удару Storm Shadow по тих базах, які залишилися у Росії на території Криму, тобто удари у двох напрямках. 

Чорноморський флот пішов із Криму, зараз у спішному порядку прибирають літаки, частину ППО було знищено. Саме час добити все, що там залишилося, та направляти далі атаку у напрямку Курчатовського об'єкта".

Про це Юрій Швець розповів у своєму черговому відео на каналі YouTube.

Військовий експерт прокоментував події у Курській області, припустивши: "Справа, звичайно, ризикована, але коли проти тебе переважаючий силами супротивник розв'язує таку агресію та доля країни висить на волосині, тут треба застосовувати "зброю судного дня". В Ізраїлі такою вважається ядерна зброя , оскільки Україна такого не має, то операція з Курчатівською станцією може якраз і бути таким варіантом".

"Дуже ризикований варіант. Для цього потрібно у керівництві країни мати патріотів, для яких головне - це інтереси держави та які у змозі брати на себе відповідальність, тобто найближчим часом ми дізнаємося, як в Україні з цим справи. Якщо це стратегічна операція, то тоді був би сенс", - наголосив ексрозвідник.


Нагадаємо, Швець повідомив Путіну, що його загнано в кут, але йому бояться про це говорити.

Останні новини