11 серпня 2024, 23:07

Мусієнко розповів, як довго ЗСУ зможуть вести наступ на території РФ: "Хоч Курськ, хоч Москва"

Олександр Мусієнко переконаний, що просуватися вглиб Росії Сили оборони України можуть стільки, скільки вистачить їм сил.

Мусієнко розповів, як довго ЗСУ зможуть вести наступ на території РФ: "Хоч Курськ, хоч Москва"

Жодної необхідності зупинятися на Курській області у ЗСУ немає, запевнив Олександр Мусієнко. Є сенс завдати чергового удару там, де росіяни на це не чекають, і розвивати успіх на Курському напрямку.

Про це Олександр Мусієнко розповів у своєму аналітичному відео на каналі YouTube.

Спершу військовий експерт висловив свою думку про цілі операції ЗСУ у Курській області: "Коли ми говоримо про цілі, то варто зазначити, що мета — це наступальна операція з метою нанесення втрат ворогові та з метою створення для нас у майбутньому платформи та такої програми, яка змусить Путіна піти на поступки, тобто створення того, що називається сильною позицією за столом переговорів".

Потім Олександр Мусієнко відповів на запитання, як довго може тривати СВО на території Росії: "Україна має задекларувати наміри, що ми розширюватимемо зону присутності на території Росії настільки, наскільки нам вистачить сил, ресурсів і засобів. Жодних обмежень тут немає: хоч Курськ, хоч Москва. Усе. Ось це має бути позиція, тобто при цьому Україна має чітко задекларувати, що, звісно, кінцевою метою є розповсюдження бойових дій, створення проблем для ворога, максимальні втрати та можна наступати стільки, наскільки вистачить сил. Не потрібно говорити про якісь межі: меж немає".



Раніше Черник чесно та відверто розповів, початком чого стануть події у Курській області.


Автор: Александр Мусиенко

Останні новини