12 серпня 2024, 12:50

Галлямов вказав на конкретний практичний результат операції ЗСУ у Курській області

Операція на Курщині принесла Україні не просто моральну перемогу, а конкретний практичний результат, заявив російський опозиціонер Аббас Галямов.

Результат успішного просування ЗСУ у Курській області РФ – це не просто моральна перемога та перетягування "ковдри" на себе в інформаційно-психологічній війні, а щось більше, вважає російський опозиційний політтехнолог Аббас Галлямов.

У своєму Telegram-каналі аналітик написав, що події у Курській області показали світові, що "втомився" від війни, неймовірну, але водночас очевидну істину: величезна Росія – це, по суті, беззахисна країна, оскільки всі свої сили вона сконцентрувала на Донбасі, залишивши власні кордони неприкритими.

Це повністю змінює ту картину, яку донедавна активно намагалися намалювати путінські поплічники. Мовляв, Путін перевів державу на військові рейки та готовий воювати вічно. Звичайно, може, у лідера РФ і є таке бажання, але воно різко розходиться з його можливостями, оскільки сил і засобів для перманентної війни він не має, зазначив Галлямов.

У диктатора залишається хіба що один вихід – надіслати на фронт войовничих (на словах) Медведєва та Соловйова, резюмував політтехнолог.

Раніше Аббас Галлямов провів паралель між операцією ЗСУ у Курській області та тактикою скіфів: "Це модель війни, яка очікує РФ у найближчому майбутньому".

Також Аббас Галлямов відреагував на непопулярне рішення, яке ухвалила російська влада на тлі подій у Курській області: "Це найтупіше, що міг зробити Кремль".

Останні новини