26 серпня 2024, 14:13

Сазонов розповів, де зараз "найжорстокіша" ситуація та росіянам вдається просуватися: "Немає сенсу вдавати..."

Боєць ЗСУ Кирило Сазонов озвучив оперативну інформацію щодо Часова Яру, Торецька та Покровська.

Сазонов розповів, де зараз "найжорстокіша" ситуація та росіянам вдається просуватися: "Немає сенсу вдавати..."

Покровськ залишається найбільш ласим шматочком для росіян, через що вони не перестають штурмувати наші позиції, інформує Кирило Сазонов. При цьому доброволець ЗСУ повідомляє, що за останню добу ворог активізувався у районі Часова Яру, намагаючись захопити Донецьку область повністю та якнайшвидше.

Про це Кирило Сазонов написав у своєму Telegram-каналі.

Про ситуацію у районі Часова Яру боєць ЗСУ розповів, що за добу біля нього відбулося тринадцять бойових зіткнень. Кирило Сазонов підкреслив, що таких інтенсивних боїв у цьому районі не було вже давно. Противник намагався прорватися у місто через канал одночасно у двох місцях, але, оскільки захисники Часова Яру прорахували наперед усі ходи росіян, то їхній план провалився.

"Як і вчора, і місяць тому, найжорсткіше на Покровському напрямку. Він пріоритетний для противника. Потроху просуваються, та немає сенсу робити вигляд, що цього немає", - доповнив свій огляд Кирило Сазонов.

Підсумував свою розповідь досвідчений військовий інформацією про те, що за Донецьку область окупанти зараз б'ються, "як востаннє", повільно просуваються, але водночас зазнають величезних втрат у живій силі. За останню добу на Донецькому напрямку відбулося понад 40 бойових зіткнень, унаслідок чого ворог втратив ще близько трьохсот своїх бійців, але, мабуть, перемога їм зараз потрібна за будь-яку ціну.

Автор: Кирилл Сазонов

Останні новини