28 серпня 2024, 13:05

"Це лише початок", – Коваленко повідомив росіянам погану новину

Горячі нафтоналивні резервуари у Ростовській області є лише початком: скоро таких ударів буде ще більше, попереджає військовий експерт Олександр Коваленко.

"Це лише початок", – Коваленко повідомив росіянам погану новину

Ростовська область поступово перетворюється на область задимлення, починаючи нагадувати Ірак Саддама Хусейна часів операції "Буря у пустелі". Про це пише український військовий експерт Олександр Коваленко, коментуючи черговий авіаудар України по нафтобазі у Росії, після якого на об'єкті спалахнула велика пожежа. Це вже друга нафтобаза, яка зазнала атаки за останній тиждень у Ростовській області.

Більше того, Коваленко попереджає, що для РФ це лише початок.

"Але для Ростовської області це тільки початок, хоча резервуарів там не нескінченна кількість, як, до речі, й по всій Росії. І якщо вже на те пішло, то більша частина резервуарів, що використовуються російськими нафтовими підприємствами, знаходиться у зоні досяжності дронів ЗСУ - близько 2 000 км", - наголосив він.

У свою чергу, якщо керівництво РФ вирішить евакуювати нафту подалі від кордону з Україною, то лише за Урал. Однак це сильно ускладнить логістику, збільшить плече підвезення й обмежить обсяг зберігання.

"Загалом, дуже багато супутніх негативних факторів, з якими керівництво РФ ніяк не впорається. Але поки не про них. Поки що Ростовщина у диму, ловіть момент, адже це феєричне видовище вже невблаганно перетворюється на буденність", - додав Коваленко.

     "Буря у пустелі", Ірак

Раніше Dialog.UA повідомляв, що 28 серпня безпілотники атакували чергову нафтобазу, розташовану на території Ростовської області.


Автор: Александр Коваленко (Злой Одессит)

Останні новини