29 серпня 2024, 19:10

Анатолій Шкрібляк: Budhouse Group передала кошти для благодійного проєкту на підтримку дітей Героїв України

Президент Budhouse Group Анатолій Шкрібляк розповів що компанія передала кошти на благодійний проєкт «Ротарі – Дітям Героїв» замість святкування річниці ТРЦ Nikolsky

Анатолій Шкрібляк: Budhouse Group передала кошти для благодійного проєкту на підтримку дітей Героїв України

Президент Budhouse Group (BHG) Анатолій Шкрібляк розповів, що в межах свого благодійного проєкту Be Closer компанія передала гроші на підтримку ініціативи «Ротарі – Дітям Героїв». Кошти витратили на організацію відпочинку для дітей, батьки яких загинули на війні. Як повідомив Анатолій Шкрібляк, Budhouse Group відмовилася від святкування третього дня народження ТРЦ Nikolsky, який належить компанії, натомість спрямувала кошти на благодійність. Більше про ініціативу – далі в матеріалі.

Проєкт «Ротарі – Дітям Героїв» спрямований на підтримку дітей, які втратили батьків унаслідок військових дій в Україні. Він створює умови для психологічного відновлення. Головна мета – допомогти дітям подолати важкі життєві обставини та підтримати їхній розвиток.

Організація відпочинку для дітей Героїв у Карпатах

Однією з ініціатив проєкту є організація дозвілля для дітей у мальовничому місті Вижниця. Це місце вибране не випадково: гірське середовище сприяє відновленню фізичних та емоційних сил. Під час відпочинку діти мали змогу не лише насолодитися красою природи, але й взяти участь у різноманітних активностях. До того ж вони мали терапевтичні заняття для покращення емоційного стану. Ця ініціатива є надзвичайно важливою, оскільки дала змогу дітям відчути підтримку й турботу та, звісно, відпочити.

«Ми радіємо, що змогли надати можливість дітям Героїв провести незабутній час у Карпатах. Цей проєкт є важливим кроком у нашій соціальній відповідальності та підтримці тих, хто потребує нашої допомоги», – зауважив Шкрібляк Анатолій Васильович.

Він додав, що позитивні відгуки надихають продовжувати робити добро. Анатолій Шкрібляк зазначив, що підтримка дітей, які постраждали від війни, є вкрай важливою для майбутнього, адже саме вони – майбутнє покоління країни.

Про Budhouse Group

Budhouse Group – це провідна девелоперська компанія повного циклу, яка займається будівництвом високоякісних житлових і комерційних об’єктів. Портфоліо компанії охоплює відомі проєкти, як-от:

  • ТРЦ Lubava;
  • Linden Luxury Residences;
  • ТРЦ Nikolsky.

До слова, на початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну ракета пошкодила ТРЦ Nikolsky. Як повідомляє Delo.ua, вже за кілька місяців вдалося відновити роботу частини комплексу. А до грудня 2023 року компанія завершила відновлювальні роботи.

Budhouse Group активно підтримує соціальні ініціативи. Так, компанія у партнерстві з фондом «Надія» регулярно передає медичне обладнання лікарням на передовій. Зокрема, нещодавно Budhouse Group долучилася до купівлі десяти портативних апаратів для непрямого масажу серця Easy Pulse Schiller швейцарського виробництва, які спрямували у шпиталі Харківщини та Донеччини.

Останні новини