2 вересня 2024, 15:42

Сазонов поставив крапку у розмовах про операцію у Курській області: "Пізно пояснювати..."

Кирило Сазонов обурився тим, що українці підхоплюють російські наративи на тему Курської області.

Сазонов поставив крапку у розмовах про операцію у Курській області: "Пізно пояснювати..."

Кирило Сазонов емоційно висловився про незадоволений ропот українців: "Читаю оцінювання та коментарі з приводу сьогоднішніх ударів по Харкову, по Кураховому та Сумщині. Що можна сказати? Що працює роспропаганда".

Про це Кирило Сазонов написав у черговій публікації у своєму Telegram-каналі.

Досвідчений військовий обурився тим, що багато українців помиляються, коли думають, нібито російські окупанти завдають ударів у відповідь на наші якісь дії. Боєць ЗСУ переконаний, що немає ніяких "ответочек", як не було їх із першого дня повномасштабного нападу на Україну. У ворога одна мета - знищити українців як націю, розбомбити все, до чого вдається дістати та вистачить коштів.

Також Кирило Сазонов зауважив, що навіть якщо ми перестали б завдавати ударів по військових об'єктах і НПЗ РФ, то від цього ракетний терор не зменшиться. Навпаки, відсутність належного опору збільшить ризик повної окупації України, оскільки ворог діятиме ще більш рішуче та агресивно. У нас один вихід - завдавати масованих ударів по "больових точках" противника.

"Або ми їх навчимо взагалі не нападати на нашу країну, або вони нас окупують. Ось два сценарії. Розповіді про будь-які компромісні варіанти на кшталт "таємні переговори про припинення ударів по енергетиці та НПЗ" просто маячня не від великого розуму", - резюмував доброволець ЗСУ.

Раніше Dialog.UA повідомляв, що Сазонов розповів, де зараз "найжорстокіше" та росіянам вдається просуватися.

Автор: Кирилл Сазонов

Останні новини