4 вересня 2024, 15:33

Швець повідомив, навіщо Путіну насправді потрібний Донбас: "Скажу вам відверто"

Військовий експерт Юрій Швець нагадав про те, що Донецька та Луганська області мають цінні копалини.

Швець повідомив, навіщо Путіну насправді потрібний Донбас: "Скажу вам відверто"

Не так захоплення територій, але володіння надрами Донбасу може здаватися привабливим для Путіна, припустив Юрій Швець. У землі цього краю є родовища літію, що зараз дуже дорого коштує.

Про це Швець розповів у своєму черговому відео на каналі YouTube.

Військовий експерт заявив: "Скажу вам відверто: Донбас, як багато хто з вас, напевно, знає, це криниця всіляких корисних копалин і, зокрема, літію. Літій зараз на вагу золота. Крім цього, там ще й газ є, багато чого іншого".

"У Курську є ворони. Це, напевно, найбільше багатство цієї території. Так от, адекватний він чи ні, такий обмін Курської області на територію Донбасу, я не знаю. Ми чекаємо, що відбуватиметься, та сповнимося надії", - пояснив ексрозвідник.

Після цього Швець зазначив: "Те, що американці зараз ухвалюють рішення поставити ракети Jason, це свідчення того, що вони будуть з Україною до переможного кінця. Плюс я вам говорив з посиланням на інші джерела та аналітиків, що хід думок у Вашингтоні з урахуванням президентських виборів полягає у тому, що після них, якщо перемагає Харріс, у Байдена розв'язані руки, йому не треба вже думати про президентські вибори, от тоді він може робити все на повну котушку для історії. Це почнеться з листопада місяця. Є підстави для надії".


Автор: Юрий Швец

Останні новини