14 вересня 2024, 15:50

Storm Shadow змусили Путіна публічно визнати, що Крим – це Україна

Диктатор РФ Володимир Путін, погрожуючи Заходу з приводу далекобійних ракет, ненароком зізнався, що не вважає Крим російським.

Storm Shadow змусили Путіна публічно визнати, що Крим – це Україна

Російський диктатор Володимир Путін визнав Крим українським.

Увагу на це звернув російський військовий експерт Ян Матвєєв.

"На питання про удари далекобійною зброєю по території Росії Путін заявив, що це означатиме пряму участь країн НАТО у війні. Але є нюанс. Україна вже не раз застосовувала далекобійну зброю країн НАТО по території, яку Путін і його уряд офіційно вважають російською, а саме, по об'єктах в анексованому Криму й окупованих областях України: Луганській, Донецькій, Херсонській та Запорізькій.

Використовувалися ті ж ракети Storm Shadow і ATACMS, про які йдеться і зараз.

Україна намагається отримати дозвіл на застосування їх проти військових об'єктів на законній російській території, наприклад, у Курській чи Бєлгородській областях.

По суті, Путін вкотре наголосив, що захоплені українські території не є Росією навіть для нього. На цьому фоні його погрози звучать майже так само, як пости Дмитра Медведєва.

Пам'ятайте, коли Путін їздив до Китаю, США надіслали Україні ракети ATACMS. Скільки було розмов, скільки обурення від Путіна! Але за підсумком все залишилося, як було, - жодних "червоних ліній" не існує.

Я багато разів говорив, США й інші країни НАТО лише посилюватимуть військові можливості ЗСУ, шляху назад немає.

Точніше, є: закінчити війну та залишити чужу землю.

Але Путіна, звісно, такий фінал не влаштовує. Йому набагато приємніше бачити, як війна йде у Курській області, як російські літаки бомбять курські села, а ракети НАТО атакують російські аеродроми заради того, щоби чергові квадратні кілометри Донецької області були перетворені на пустелю під російським прапором".

Раніше Dialog.UA повідомляв, що у Зеленського відреагували на "лякалки" Путіна щодо Storm Shadow.

Ми також писали, що Байден і Крамер надіслали чіткий сигнал Путіну: "Не зможеш перемогти".

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятись від авторської.

Автор: Сеть

Останні новини