18 вересня 2024, 15:39

"Ось це конкретний результат!" – Ярош звернувся до Зеленського з пропозицією

Після грандіозного вибуху російського арсеналу з ракетами та снарядами Ярош звернувся до Зеленського з пропозицією нагородити голову СБУ та його команду званнями Героїв України.

СБУ провела вражаючу операцію, результатом якої було знищення великого російського арсеналу зі зброєю та ракетами у Торопці, що дало змогу зберегти велику кількість українських життів. Це досягнення знаменує наближення перемоги України у війні та заслуговує на нагороду. Голова СБУ генерал Василь Малюк і його команда мають отримати від президента звання Героїв України.

Про це на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook заявив командувач УДА Дмитро Ярош.

"Повсякденна кропітка робота відповідних підрозділів Служби безпеки України зі знищення сил і засобів московської імперії знову дала свої плоди: величезний склад боєприпасів росіян знищено безповоротно... Ось це конкретний результат! Тільки уявіть собі, скільки збережених життів українців! Ось так наближається справжня українська Перемога!" - зазначив Ярош.

Він висловив подяку голові СБУ та його "суперкрутим підлеглим" за цю видатну спеціальну військову операцію з демілітаризації противника.

"Це страйк! До речі, за таке і генерала Малюка, і безпосередніх виконавців потрібно нагородити званнями Героїв України. Це було б дуже правильно з боку Президента..." - підкреслив він.


Раніше Dialog.UA повідомляв, що на складі у Тверській області могло бути до 240 тонн боєприпасів.

Останні новини