25 вересня 2024, 12:54

Коваленко розповів, коли закінчиться наступ армії РФ

Наступ ЗС РФ триватиме доти, доки вони не зможуть компенсувати у нуль щомісячні втрати, а йтимуть у глибокий мінус.

Коваленко розповів, коли закінчиться наступ армії РФ

Наступ армії РФ навряд чи сповільниться або закінчиться найближчим часом через здатність Росії компенсувати щомісячні втрати 35 000 осіб за рахунок мобілізації додаткових 35-40 000 солдатів. Наступ триватиме доти, доки Росія не перестане поповнювати втрати або доки не закінчиться мобілізація.

Про це пише український військовий експерт Олександр Коваленко.

За його словами, питання, коли закінчиться або сповільниться наступ РФ на тлі погіршення ситуації у районі Вугледару, звучить досить часто.

"Коли закінчиться наступ РОВ? Відповідь така. У середньому у місяць РОВ втрачають 35 тисяч тіл. Але при цьому щомісяця мобілізаційна система Росії мобілізує від 35 до 40 тисяч тіл, тобто має можливість щомісяця втрати компенсувати у нуль, а іноді навіть трохи накопичити. Така ситуація і дозволяє РОВ щомісяця без особливих сумнівів втрачати по 35 тисяч тіл і наступати, наступати, наступати", - пише він.

Наступ ЗС РФ триватиме доти, доки вони не зможуть компенсувати у нуль щомісячні втрати, а йтимуть у глибокий мінус. Це можливо або у разі зриву мобілізації, що є внутрішнім фактором по РФ, або у разі зростання втрат до такого рівня, що мобілізація не справлятиметься з компенсацією.

"Сподіватися на внутрішній російський фактор - самогубний шлях, підвищення рівня нейтралізації окупантів - ось наша мета. Як зупинити наступ РОВ? Потрібно більше вбивати російських солдатів", - пише експерт.

Раніше Dialog.UA повідомляв, що боєць ЗСУ розповів про ситуацію у Вугледарі, де окупанти змогли пробитися на східну околицю міста.

Автор: Александр Коваленко (Злой Одессит)

Останні новини