1 жовтня 2024, 17:22

Швець анонсував подію, яка скоро відбудеться та прискорить крах Росії: "Всі чекають"

Військовий експерт Юрій Швець повідомив, що 12 жовтня буде завдано чергового удару по економіці РФ.

Швець анонсував подію, яка скоро відбудеться та прискорить крах Росії: "Всі чекають"

Юрій Швець порадував гарною новиною щодо того, що незабаром Росія не зможе здійснювати фінансових операцій навіть у юанях: "Що стосується Росії та Китаю, всі чекають 12 жовтня. Що має статися 12 жовтня? У цей день закінчиться термін дії американської ліцензії, яка дозволяє операції з основними елементами російської економіки".

Про це Юрій Швець розповів на своєму YouTube-каналі.

"Я вам нагадаю, влітку Офісом управління зарубіжними активами було введено санкції проти Московської біржі, згідно з якими там було заборонено торгувати доларами та євро, але до 12 жовтня було видано тимчасову ліцензію, згідно з якою можна було торгувати за допомогою юанів. У результаті юань перетворився фактично на єдину валюту, операції з якою проводяться на Московській біржі", - повідомив експерт.

Після цього Юрій Швець підкреслив: "Оскільки юань став єдиною валютою на біржі, російська економіка потрапила у страшну залежність від Китаю. Рубль фактично став "дерев'яним". Потім китайські банки, розуміючи, що ліцензія скоро закінчиться, взагалі перестали робити якісь транзакції з російськими банками. Коротше кажучи, все це йшло по низхідній, а ось 12 жовтня термін дії ліцензії закінчується. Після цього всі операції, зокрема для дочірніх компанії китайських банків, будуть припинені».


Автор: Юрий Швец

Останні новини