1 жовтня 2024, 17:22

Швець анонсував подію, яка скоро відбудеться та прискорить крах Росії: "Всі чекають"

Військовий експерт Юрій Швець повідомив, що 12 жовтня буде завдано чергового удару по економіці РФ.

Юрій Швець порадував гарною новиною щодо того, що незабаром Росія не зможе здійснювати фінансових операцій навіть у юанях: "Що стосується Росії та Китаю, всі чекають 12 жовтня. Що має статися 12 жовтня? У цей день закінчиться термін дії американської ліцензії, яка дозволяє операції з основними елементами російської економіки".

Про це Юрій Швець розповів на своєму YouTube-каналі.

"Я вам нагадаю, влітку Офісом управління зарубіжними активами було введено санкції проти Московської біржі, згідно з якими там було заборонено торгувати доларами та євро, але до 12 жовтня було видано тимчасову ліцензію, згідно з якою можна було торгувати за допомогою юанів. У результаті юань перетворився фактично на єдину валюту, операції з якою проводяться на Московській біржі", - повідомив експерт.

Після цього Юрій Швець підкреслив: "Оскільки юань став єдиною валютою на біржі, російська економіка потрапила у страшну залежність від Китаю. Рубль фактично став "дерев'яним". Потім китайські банки, розуміючи, що ліцензія скоро закінчиться, взагалі перестали робити якісь транзакції з російськими банками. Коротше кажучи, все це йшло по низхідній, а ось 12 жовтня термін дії ліцензії закінчується. Після цього всі операції, зокрема для дочірніх компанії китайських банків, будуть припинені».


Останні новини