4 жовтня 2024, 15:28

"Банда чотирьох почала велику операцію на Заході проти України", – Ейдман розповів, що задумав Путін

Кремль через своїх агентів намагається навіяти Заходу та Україні неправдиву інформацію про готовність до мирних переговорів, попередив Ігор Ейдман.

На Заході небезпечна "банда чотирьох" розпочала велику операцію в інтересах Кремля. Йдеться про ексголовреда закритої у РФ радіостанції "Эхо Москвы" Олексія Венедиктова, нобелівського лауреата Дмитра Муратова, олігарха Романа Абрамовича, а також колишнього помічника диктатора РФ Владислава Суркова.

Про їхню небезпечну діяльність розповів у своєму блозі російський політемігрант, опозиціонер Ігор Ейдман.

"Кремль намагається імітувати підготовку до "мирного процесу", не прагнучи у реальності до миру. Потрібно це Путіну, щоб приспати пильність і морально демобілізувати Україну та Захід напередодні "мирних переговорів", яких не буде.

Отже, в Європі помічено, як активно обертається та голосно дзижчить електроВеник (він же Олексій Венедиктов), який треться у приймальнях французьких і німецьких політиків, тусується з журналістами, намагаючись вселити у них, що Путін готовий до переговорів і згоден закінчити війну, але йому треба піти назустріч, проявити повагу, повернути до легітимних світових лідерів.

Зі слів Венедиктова, який базікає про це в Європі направо та наліво, можна зробити висновок, що створено якусь неформальну "миротворчу" (у реальності шахрайську) групу. Працює вона нібито за особистим дорученням Путіна, з яким періодично зустрічається.

Головний "миротворець" - Абрамович. Йому допомагають повсталий із політичної труни Сурков, Дмитро Муратов і сам Венедиктов.

Абрамович для того, щоб створити імідж "миротворця", організовує переговори щодо повернення викрадених українських дітей і обмінів військовополоненими. А головне, він фінансує просування "мирного" (тобто у реальності пораженського) порядку денного в Україні та на Заході. Муратов і Венедиктов цей порядок озвучують, а Сурков креативить і просуває його через старі зв'язки в Україні.

Зрозуміло, якщо дійде до справи та західні політики спробують посилатися на якісь мирні обіцянки, які їм дали Венік і Ко, російська влада від усього відмовиться та заявить, що це ніким не уповноважені люди. Венік заздалегідь створює алібі своєму кремлівському господареві на такий випадок, причому робить це глумливо стьобно. На візитці, яку він дає французьким політикам і журналістам, прямо написано Imposteur, тобто самозванець. Завіса".



Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.

Останні новини