7 жовтня 2024, 15:22

Цимбалюк розповів пропагандистам РФ про існування "агентів правосуддя": "Доживуть лише щасливчики"

Журналіст Роман Цимбалюк поділився інформацією про існування організації, яка збирає "компромат" у Мережі.

Якщо російські пропагандисти хотіли б вийти сухими з води, то їм це не вдасться, повідомив Роман Цимбалюк і пояснив, чому. Виявляється, що існує міжнародна організація, яка відстежує інформацію у Мережі та на телеканалах, збираючи "досьє" на тих, хто порушує норми права своїми висловлюваннями. Потім цей "компромат" передають до Гааги, щоб злочинці відповіли за всією суворістю закону за свої злодіяння.

Про це Роман Цимбалюк розповів на своєму YouTube-каналі.

Популярний блогер висловився про російських пропагандистів: "Усі пропагандистські ефіри - це не що інше, як "явка з повинною". Це щоденні воєнні злочини та заклики до воєнних злочинів, тобто ці люди, хто вони? Вони інформаційні злочинці, та найрозумніші усвідомили, що світитися там - це відразу ставати ціллю. Я не виключу, що архів намагаються видалити безпосередньо співробітники ВГТРК (це "Россия 1", "Россия 24")".

Після цього Роман Цимбалюк попередив російських пропагандистів про те, що від правосуддя їм не втекти: "Очевидно, що хтось подумав і вирішив відформатувати диски, тому що наговорено дуже багато за цей час. Я відразу хочу попередити росіян, які це роблять, ви тут помиляєтеся. Як то кажуть, що написано в Інтернеті, нікуди не пропадає. Усе, що вони там говорять, спеціально навчені люди, спеціальні організації більшість цього контенту викачують і зберігають на європейських серверах. Для чого? Хтось вважає, що це знадобиться у Гаазі, а я вважаю, що до Гааги доживуть тільки щасливчики".

Останні новини