10 жовтня 2024, 15:48

Накі розповів, про що знають в адміністрації Бєлгородської області та мовчать: "Знаходиться під окупацією"

Політолог Майкл Накі повідомив про факти мародерства у Бєлгородській області, на яке скаржиться місцеве населення.

Накі розповів, про що знають в адміністрації Бєлгородської області та мовчать: "Знаходиться під окупацією"

Щоб захистити мирне населення Бєлгородської області від загрози нападу з боку України, туди перекинули додаткові підрозділи російської армії, яка становить більшу загрозу для росіян, аніж хтось інший, повідомив Майкл Накі.

Про це Майкл Накі розповів у своєму черговому аналітичному відео на каналі YouTube.

Російський політолог загострив увагу на факті мародерства у Бєлгородській області: "Насамкінець давайте поговоримо про "наступ" Росії на Бєлгородську область. Треба сказати, що взагалі бідна Бєлгородська область. Складно, звичайно, порівняти її з регіонами України, які Росія знищує прицільно, але Бєлгородській області дістається чимало, причому не від України, а від Росії, та Росія продовжує знищувати Бєлгородську область, наприклад мародерство, яке там розгорнули російські солдати".

Потім Майкл Накі додав: "Цитую інформацію з місцевого пабліка: "У нас село знаходиться під окупацією власної армії? Там дислокуються військові чи банда Махна?" Про це запитують жителі бєлгородського села, які звинуватили російських військових у мародерстві. Жителі села Новопетрівка повідомили, що бачили, як невідомі вивозять причепи з речами ночами. Один із мешканців звинуватив у мародерстві російських військових, які дислокуються у Новопетрівці. Чоловік написав, що в адміністрації все знають і мовчать".


Автор: Майкл Наки

Останні новини