14 жовтня 2024, 17:03

Жданов насторожив тривожною інформацією, від якої залежить подальший хід війни: "Про це всі мовчать"

Військовий експерт Олег Жданов повідомив, що до американського бюджету на 2025 рік жодних грошей для України не закладено.

Жданов насторожив тривожною інформацією, від якої залежить подальший хід війни: "Про це всі мовчать"

Олег Жданов повідомив, що у бюджеті США на 2025 рік, який поки що не прийнято, жодного фінансування для України не передбачено. Така заява прозвучала і від Майка Джонсона, який сказав, що не збирається допомагати Україні. Спікер підкреслив з певним натяком, що, можливо, скоро цього робити і не знадобиться, оскільки Трамп зможе закінчити війну в Україні, якщо прийде до влади у США.

Про це Олег Жданов розповів у своєму аналітичному відео на каналі YouTube.

Військовий експерт поділився важливою інформацією з українцями: "Майк Джонсон вірить у перемогу Трампа та не збирається виділяти коштів для допомоги Україні. До речі, я скажу, що наступного року у бюджеті Сполучених Штатів жодного центу не заплановано на військово-технічну допомогу нашій країні. Про цьому якось усі мовчать".

"У нас два джерела. Це кредит у 50 млрд від Сполучених Штатів, точніше, від "Великої сімки" на підтримку нашої державності та для ведення війни. Другий кредит у 35 млрд євро від Європейського союзу. Це два джерела фінансування на 2025 рік, тому Майк Джонсон даремно переживає за гроші американських платників податків, оскільки в американському бюджеті допомога Україні не передбачена", – попередив Олег Жданов.


Автор: Олег Жданов

Останні новини