14 жовтня 2024, 17:03

Жданов насторожив тривожною інформацією, від якої залежить подальший хід війни: "Про це всі мовчать"

Військовий експерт Олег Жданов повідомив, що до американського бюджету на 2025 рік жодних грошей для України не закладено.

Олег Жданов повідомив, що у бюджеті США на 2025 рік, який поки що не прийнято, жодного фінансування для України не передбачено. Така заява прозвучала і від Майка Джонсона, який сказав, що не збирається допомагати Україні. Спікер підкреслив з певним натяком, що, можливо, скоро цього робити і не знадобиться, оскільки Трамп зможе закінчити війну в Україні, якщо прийде до влади у США.

Про це Олег Жданов розповів у своєму аналітичному відео на каналі YouTube.

Військовий експерт поділився важливою інформацією з українцями: "Майк Джонсон вірить у перемогу Трампа та не збирається виділяти коштів для допомоги Україні. До речі, я скажу, що наступного року у бюджеті Сполучених Штатів жодного центу не заплановано на військово-технічну допомогу нашій країні. Про цьому якось усі мовчать".

"У нас два джерела. Це кредит у 50 млрд від Сполучених Штатів, точніше, від "Великої сімки" на підтримку нашої державності та для ведення війни. Другий кредит у 35 млрд євро від Європейського союзу. Це два джерела фінансування на 2025 рік, тому Майк Джонсон даремно переживає за гроші американських платників податків, оскільки в американському бюджеті допомога Україні не передбачена", – попередив Олег Жданов.


Останні новини