16 жовтня 2024, 15:41

Швець розповів про "закулісні сили", які вирішили серйозно змінити ситуацію у світі: "Включилися у дію"

Військовий експерт Юрій Швець вважає, що найближчим часом можуть статися несподівані події.

Швець розповів про "закулісні сили", які вирішили серйозно змінити ситуацію у світі: "Включилися у дію"

Юрій Швець озвучив свої висновки щодо ситуації, що різко змінюється у світі: "Читав вчорашні матеріали для сьогоднішнього випуску, й у мене таке дивне відчуття з'явилося, що ввімкнулися у дію потусторонні потужні або закулісні сили, які вирішили серйозно змінити ситуацію у світі. Зокрема, із Саудівської Аравії надходять повідомлення, що саудити серйозно вирішили та вже вживають конкретних дій для того, щоб збільшити видобуток нафти".

Про це Юрій Швець розповів у своєму аналітичному відео на каналі YouTube.

Ексрозвідник пояснив, що зараз цікавого відбувається у світі: "На думку міністра Саудівської Аравії, якого цитує видання Fortune, ціна нафти може впасти незабаром до 50 доларів за барель. Я нагадаю, що зараз ця ціна становить десь 74 долари, причому за останню добу вона впала на 3.4-3.5 десятих відсотка, тобто це серйозне та швидке падіння".

"Очікується, що найбільшою жертвою ось цієї акції саудитів, кронпринц яких до останнього часу був другом Путіна, так ось, найбільшою жертвою цього кроку саудитів буде саме Російська Федерація. Можуть частково постраждати і Сполучені Штати, але не вся промисловість США, а енергетична промисловість, яка пов'язана з розробленням газу та нафти", - спрогнозував прийдешні події Юрій Швець.

Як раніше Dialog.UA повідомляв, Швець анонсував подію, яка скоро відбудеться та прискорить крах Росії.


Автор: Юрий Швец

Останні новини