17 жовтня 2024, 07:24

Накі озвучив головний елемент перемоги України, без якого війна затягнеться надовго: "Іншого немає"

Політолог Майкл Накі впевнений, що найкращий план перемоги для України – це багато зброї від союзників.

Майкл Накі висловився про план перемоги президента України: "Сьогодні виступав Зеленський і буде обговорення плану Зеленського. Я більш ніж впевнений, що план Зеленського звучить так: дайте нам зброю, і ми переможемо. План. Це і є єдиний план, іншого немає".

Про це Майкл Накі розповів у своєму аналітичному відео на каналі YouTube.

Політолог поділився особистим досвідом спілкування із представниками західних країн: "Я за ці три роки поспілкувався з великою кількістю, скажімо так, західних спікерів різного рівня. Я не розповідаю, що я на щось впливаю. Мені це не цікаво, і вам, я думаю, теж. Я розмовляв з ними на досить важливі теми з точки зору того, що відбувається, і ось що я можу сказати. Абсолютно кожному з них я говорив, що немає жодного іншого плану, окрім того, щоб допомогти Україні, підтримати її зброєю та дати їй перемогти. Усе".

"Щоразу за кожним столом кожен представник будь-якої країни говорив: "А може бути...." Вони вірять, що є якась "чарівна паличка", яка допоможе не призвести до поразки Росії та перемоги України, а повернути в умовне 20, 19 лютого 2022 року, та це жахлива помилка", - прокоментував небезпечну оману колективного Заходу Майкл Накі.



Як раніше повідомляв Dialog.UA, Накі розповів, що насправді відбувається у Курській області.



Останні новини