21 жовтня 2024, 15:24

Накі помітив цікаву закономірність в ударах по території РФ, яка схожа на хитрий план

Політолог Майкл Накі вважає, що українські спецслужби невипадково чергують удари по різних об'єктах.

Накі помітив цікаву закономірність в ударах по території РФ, яка схожа на хитрий план

Якщо весь час бити по однотипних об'єктах, то саме їх росіяни і захищатимуть засобами ППО, повідомив Майкл Накі. Саме тому, на його думку, українські спецслужби чергують удари по різних типах об'єктів, тим самим підвищуючи результативність, оскільки ворог ніколи не знає наперед, куди прилетить наступного разу.

Своїм припущенням Майкл Накі поділився у черговому аналітичному відео на каналі YouTube.

"ЗСУ заявили, що вдарили по військовому аеродрому у Липецькій області та хімзаводу у Нижегородській області під час нічної атаки з позавчора на вчора. У відомстві стверджують, що минулої ночі під удар потрапив військовий аеродром Липецьк-2. Ціллю були склади боєкомплекту, місця зберігання паливно-мастильних матеріалів і авіаційної техніки", - констатував факт політолог.

Потім Майкл Накі поділився своїми висновками щодо тактики українських спецслужб: "Як ви могли помітити, є відчуття, що ЗСУ чергують цілі, тобто були нафтобази та НПЗ, потім склади з боєприпасами, тепер об'єкти з виробництва тих чи інших озброєнь або авіабомб. Є відчуття, коли Росія помічає, що атакують арсенали, перекидає туди ППО, то ЗСУ такі кажуть: "Добре, тепер ми атакуємо заводи". - Принаймні для мене це виглядає так, і я думаю, що найближчим часом ми побачимо атаку ще на якийсь там заводик, який приведе Росію до великих пробле".

Автор: Майкл Наки

Останні новини