25 жовтня 2024, 08:11

Швець розповів, як Путін "допомагає" Україні швидше перемогти: "Маючи на увазі зовсім інші цілі"

Юрій Швець озвучив прорахунок Путіна, який може прискорити поразку Росії, провокуючи Південну Корею на рішучі дії.

Швець розповів, як Путін "допомагає" Україні швидше перемогти: "Маючи на увазі зовсім інші цілі"

Юрій Швець переконаний, що на тлі вступу північнокорейських військ у війну на боці Росії Південна Корея відкрито надаватиме військову допомогу Україні. Крім того, військовий експерт повідомив, що переговори щодо спільного виробництва зброї та боєприпасів для України Південна Корея вже веде із деякими західними країнами.

Про це Юрій Швець розповів у своєму відео на каналі YouTube.

Досвідчений розвідник пояснив, що спонукає Південну Корею змінити свої правила та почати надавати військову допомогу Україні: "І тут з'являється Південна Корея. Це той плідний ґрунт, який створив Путін і Кім Чен Ин, маючи на увазі зовсім інші цілі. Південна Корея переконалася, що перша партія північнокорейських солдатів вже тренується на території Російської Федерації, щоб потім вирушити в Україну, а до цього партія північнокорейських військовослужбовців прибула в Україну. Як мені повідомляють люди, які знають ситуацію на полях битв в Україні, кажуть, що як мінімум два північнокорейці вже перебувають у полоні у ЗСУ, а якась кількість їх уже була вбита".

Потім Юрій Швець поділився важливою для українців інформацією від своїх джерел: "Скориставшись усім цим, Південна Корея на початку цього тижня розпочала переговори з урядами відповідних країн Європи щодо будівництва спільних підприємств. Я знаю, з якими країнами ведуться ці переговори. Це одні з найбільших "залізних" друзів і партнерів України. Не буду їх називати, щоб не наврочити. Я знаю, що одні переговори тільки починаються. Там уже братиме участь як потенційний учасник цього проекту і Україна".



Як раніше повідомляв Dialog.UA,  Швець розповів про "закулісні сили", які вирішили серйозно змінити ситуацію у світі.


Автор: Юрий Швец

Останні новини